دلرنگ

وبسایت جامع تفریحی،آموزشی،خبری،هنری



آشپزی, آموزشی
69بازدید

اردیبهشت ۸, ۱۳۹۵

کوکو خوشمزه و متفاوت باقالی

41845

روش پخت کوکو باقلا

کوکو خوشمزه و متفاوت باقالی

طرز تهیه ی کوکو باقلا

مواد لازم:

باقلای تازه          ۱ کیلو

تخم مرغ             ۵ عدد

جوش شیرین          ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل            به میزان دلخواه

روغن                 ۸ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

پوست سبز و سفید باقلا را جدا کنید و با کمی نمک در آب بپزید،تا خامی آن گرفته شود.آن را از روی حرارت بردارید،آبکش کنید و بکوبید(یا با دستگاه برقی مناسب ریز کنید).تخم مرغ ها را در ظرف جاداری بشکنید و با چنگال بزنید.جوش شیرین،نمک و فلفل را اندک اندک روی تخم مرغ ها بپاشید و به زدن ادامه دهید.بعد باقلای کوبیده را اضافه و همه ی مواد را کامل مخلوط کنید.۴ قاشق روغن را در ماهیتابه بریزید،تا داغ شود و مایه کوکو را در آن بریزیدو طرف دیگر را سرخ کنید.مواد پروتئین دار کوکوی باقلا،تخم مرغ و باقلا هستند.این کوکو را با نان یا برنج مصرف کنید.

روش پخت کوکو باقلا



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به کانال

عضویت در کانال تلگرام