دلرنگ

وبسایت جامع تفریحی،آموزشی،خبری،هنری



آشپزی, آموزشی
291بازدید

بهمن ۱۷, ۱۳۹۳

شیو ه ی تهیه مربای لطیف و خوشمزه ی گل محمدی

delrang.ir

برای مشاهده ی طرز تهیه به ادامه مطلب بروید…

طرز تهیه ی مربای گل محمدی

مواد لازم:
گل محمدی تازه ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
گلاب ۲ شیشه ی متوسط
آبلیمو نصف استکان کوچک
گلبرگ رز اتشین به مقدار لازم
طرز تهیه:

۱٫ گلبرگ های گل محمدی را تمیز کرده آنها را در آب فراوان شسته در صافی قرار دهید تا آب گلبرگ ها کشیده شود.
۲٫ شکر و گلاب را در قابلمه نسبتا بزرگی ریخته و بگذارید شربت غلیظ شود.
۳٫ گلبرگ ها را در شربت خنک شده ریخته و گلبرگ های رز را هم که برای خوشرنگ شدن مربا استفاده میکنید در یک کیسه ی پارچه ایی کوچک ریخته در کیسه را بسته و درون قابلمه قرار دهید.
۴٫ درب ظرف را بگذارید تا گلبرگ ها با بخار بپزد و شربت آن قوام بیاید.
۵٫ آبلیمو را اضافه نموده ،پس از این که مربا خوش رنگ شد کیسه را از مربا خارج کرده ،شربت آن را امتحان کنید.
۶٫ در صورتی که مربا آماده بود ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد آن را درون شیشه بریزید.
*این مربا یکی از لطیف ترین و خوش عطرترین مرباها میباشد و برای پخت آن دقت زیادی لازم است.
*گلبرگ ها را پس از چیدن فقط یک روز میتوان نگهداری کرد.
*برای پخت گلبرگ های خشک بهتر است بهتر است پس از تمیز کردن و شستن آنها را یک ساعت در گلاب خیس کنید تا برای پخت آماده شود.

طرز تهیه ی مربای خوش عطر گل محمدی



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به کانال

عضویت در کانال تلگرام